Handwerken met Koppel-Swoe in Vaassen

Handwerken met Koppel-Swoe in Vaassen

Handwerken met Koppel-Swoe in Vaassen

Iedereen die van handwerken houdt is van harte welkom om deel te nemen aan de handwerkgroep van Koppel-Swoe. De eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen vindt plaats op maandag 2 september van 14.00 tot 16.00 uur in het kerkje aan de Deventerstraat 36 in Vaassen. De handwerkgroep komt op maandag in de even weken samen.

In het kader van ontmoeting en ontspanning heeft Koppel-Swoe een handwerkgroep. Deze handwerkgroep komt eens per twee weken bij elkaar en maakt verschillende artikelen. Je kunt zelf kiezen of je wilt breien, borduren, haken, noem maar op. Regelmatig worden artikelen tijdens een verkoop aangeboden en de opbrengst hiervan gaat naar stichting Samen voor Ouderen (vroegere vriendenstichting van de SWO/E).
De handwerkgroep heeft niet alleen tot doel om prachtige artikelen te maken, ook contact en ontmoeting is minstens zo belangrijk.
Tijdens het handwerken is er tijd voor een praatje en een kopje koffie of thee. Praten en breien gaat prima samen.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail:  k.vandenberg@koppelswoe.nl .

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet