High tea met mantelzorgers

High tea met mantelzorgers

De high tea bestaat uit verschillende hartige en zoete lekkernijen en thee of koffie bij Eekterzicht te Vaassen. De high tea is behalve lekker ook een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Eekterzicht te Vaassen vindt je aan de Dorpsstraat 64 8171 BS te Vaassen. Eekterzicht vraagt hiervoor een bedrag van 12,50 euro per persoon. De high tea vindt plaats op donderdag 19 maart 2020 van 12.00 uur tot ongeveer 13.30 uur.

Je kunt je t/m 16 maart 2020 aanmelden via de mail g.elskamp@koppelswoe.nl of je kunt op werkdagen bellen tel.: 0578-676767. Als je een dieet hebt of als vervoer een probleem is dan kan je dit doorgeven. Koppel-Swoe gaat dan kijken naar de mogelijkheden.

Steunpunt Mantelzorg organiseert iedere maand een ontmoetingsbijeenkomst met mantelzorgers. Daarnaast kan je bij het Steunpunt Mantelzorg terecht voor al jouw vragen rondom mantelzorg en voor een luisterend oor. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/steunpunt-mantelzorg.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet