Huis van de Buurt Vegtelarij opent de deuren. Samenwerkingspartners kijken uit naar Kennismakingsdag.

Huis van de Buurt Vegtelarij opent de deuren. Samenwerkingspartners kijken uit naar Kennismakingsdag.

29 augustus 2023

De koffie is warm en de ijsjes liggen koud! We openen de deuren op zaterdag 9 september. Kom gezellig langs om kennis te maken en te genieten van de leuke (gratis) activiteiten. Van 13.00 uur tot 17.00 uur ben je van harte welkom aan de Europalaan 48 in Epe.

Alle gebruikers van Huis van de Buurt Vegtelarij komen deze middag samen om jullie mee te nemen in hun aanbod. Koppel-Swoe, Buurthuis Vegtelarij, Modelbouwclub Epe en de Veluwse Modelspoor Club zijn hierbij aanwezig.

Aan iedereen is gedacht, er is een springkussen en voetbalboarding voor de kinderen en de jongeren kunnen zich vermaken in het jeugdhonk met het dartbord, de PlayStation 5 of de pooltafel.

Onder genot van een drankje, hapje of een ijsje willen we graag kennis maken en meer vertellen over wat het Huis van de Buurt voor jou kan betekenen!

Wil je meer weten over Huis van de Buurt Vegtelarij of over de kennismakingsdag op 9 september?
Neem dan contact op met Bilge Yeleser – Sociaal Werker van Koppel-Swoe (06-40 45 83 28) of Karlijn de Wilde Sociaal Werker van Koppel-Swoe (06-38 76 40 33) of via info@koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

Omgaan met verlies en rouw

Koppel-Swoe organiseert een vierdaagse workshop: ‘Omgaan met verlies en rouw’ en aansluitend een contactgroep. Dit is bedoeld voor mensen die te maken hebben (gehad) met...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet