Huiskamer in wijksteunpunt Bloemfontein

Huiskamer in wijksteunpunt Bloemfontein

Vluchtelingenwerk en Koppelswoe hebben een huiskamerproject in het wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen. Iedere dinsdagochtend en woensdagmiddag is iedereen van harte welkom om in de huiskamer een praatje te maken of een vraag te stellen.

Veel wijkbewoners weten de weg naar Bloemfontein wel te vinden voor de reguliere activiteiten, maar niet iedereen wil aan deze activiteiten meedoen. Er is behoefte aan een plek in de wijk waar men naartoe kan met een vraag of om even de deur uit te gaan en om andere mensen te zien en te spreken.

In het wijksteunpunt is ruimte gecreëerd voor de huiskamer. Er is een stamtafel met stoelen die door leerlingen van ROC Aventus en buurtbewoners in vrolijke kleuren zijn opgeknapt. In een hoek van de ontmoetingsruimte is een zitgedeelte ingericht voor een spelletje, kopje koffie of iets dergelijks.

De huiskamer is open op dinsdag 9:00 tot 11:30 uur en woensdag van 13:30 tot 16:00 uur. Er is een sociaal werker van Vluchtelingenwerk of Koppelswoe aanwezig die ondersteund wordt door vrijwilligers van beide organisaties.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppelswoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op ‘Agenda’.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet