JIIEEEEHAAAA!

JIIEEEEHAAAA!

10 juni is het Buitenspeeldag!

Wat is leuker voor kinderen dan buitenspelen met vriendjes? Kinderen die veel buitenspelen en bewegen, groeien gezonder en evenwichtiger op. Buitenspelen is dan ook essentieel voor een gezonde ontwikkeling. Buitenspelen maakt kinderen vrolijk en blij. Het prikkelt de fantasie en is goed voor de sociale vaardigheden, gezondheid en motoriek.

Bewoners in de dorpen Emst, Oene en Vaassen organiseren ook dit jaar de Buitenspeeldag. Stichting Koppel helpt deze bewoners bij de organisatie hiervan. Dus.. geen excuus om binnen te blijven op woensdag 10 juni. Op die dag gaat zelfs Nickelodeon tussen 13.00 en 17.00 uur op zwart. Geen televisie die middag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. En je hoeft je niet te vervelen want op 6 locaties in de gemeente Epe worden er supergave buitenspeelactiviteiten georganiseerd.

Dit jaar is er een Buitenspeeldag in Vaassen, Emst en Oene. Het is van 14.00 tot 16.00 uur. De straten/wijken in Vaassen zijn: Jasmijnstraat, Lijsterstraat, Seringenhof en de Teunis van Lohuizenstraat.

In Oene wordt de Buitenspeeldag op het Oude Voetbalveld (achter het Kulturhus) gehouden en in Emst op het grasveld tussen basisschool de Sprenge en de Hezebrink. De Albert Heijn in Vaassen en de spar in Oene sponsoren het eten en drinken deze middag!

Trommel al je vrienden en buren op om een middag buiten te spelen en te sporten. Dan zien wij jou op woensdag 10 juni op één van deze buitenspeelplekken!

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet