Kiezen voor de juiste zorgverzekering

Kiezen voor de juiste zorgverzekering

De gemeente Epe wil graag  dat iedereen goed verzekerd is en niet teveel betaalt voor de zorgverzekering. Inwoners moeten voor 2022 moet weer kiezen voor een zorgverzekering. Daarbij kunnen ze hulp krijgen.

Wie wil weten wat de beste zorgverzekering is, kan op de website van Poliswijzer, www.poliswijzer.nl/epe aangeven welke voor zorg er nodig is. Na beantwoording van een aantal vragen, volgt een advies voor een zorgverzekering op maat. Er volgt dan direct advies over welke zorgverzekering passend is en of overstappen een goede optie is.

Telefonische hulp

Door Coronavirus is besloten om geen inloopspreekuren te houden. In plaats daarvan staan adviseurs van Poliswijzer telefonisch klaar voor iedereen met vragen. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 050-21 11 455.

Wie hulp nodig heeft bij het invullen van de webpagina www.poliswijzer.nl/epe of bellen naar Poliswijzer, kan contact opnemen met Koppel-Swoe. Zij helpen graag met het invullen of bellen naar de Poliswijzer. Koppel-Swoe is bereikbaar via 0578-67 67 67.

Dit vind je misschien ook interessant!

Steunouders gezocht in Epe!

Heb je tijd en ruimte om een gezin tijdelijk een handje te helpen? Koppel-Swoe zoekt vrijwilligers die steunouder willen worden. Steunouders zijn vrijwilligers die één...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet