Gespreksgroepen voor kinderen (6-23 jaar) met ouders met psychische problemen

Gespreksgroepen voor kinderen (6-23 jaar) met ouders met psychische problemen

Goed nieuws! Het preventie aanbod van GGnet voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) is ook toegankelijk voor kinderen uit Epe en Heerde. Aanmeldingen zijn welkom. Er zijn doorlopende KOPP-KOV-groepen (samenwerking Tactus) voor de leeftijden: 5-8, 8-12, 12-16 en 16-23 jaar. Instroom is het hele jaar mogelijk. Hieronder lichten we twee groepen toe. Wil je informatie over de andere groepen? Neem dan contact op met het secretariaat van GGNet preventie regio Apeldoorn via telefoonnummer 088-93 31 180 of mail naar preventie@ggnet.nl.

Kindergroep voor kinderen (6-8 jaar) met een ouder met psychische problemen of verslaving

Kinderen van ouders met psychische problemen begrijpen vaak niet goed wat er met hun vader of moeder aan de hand is. Hierdoor kunnen zij zich schuldig gaan voelen of maken ze zich zorgen over de problemen van hun vader of moeder. In de KOPP- kindergroep speelt en praat uw kind met andere kinderen en de begeleiders. Er wordt geknutseld en er worden spelletjes gespeeld. Ook praten kinderen spelenderwijs over wat ze meemaken. Ze leren gevoelens beter te herkennen en op te komen voor zichzelf.

Waar en wanneer?

De cursus start op woensdag 27 oktober van 15.30-17.00. De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten en vindt plaats bij GGNet aan de stationsstraat 47a in Apeldoorn.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden bij het secretariaat van GGNet preventie regio Apeldoorn, via telefoonnummer 088-93 31 180 of mail naar preventie@ggnet.nl.

Tienergroep voor jongeren (12-16 jaar) met een ouder met psychische problemen of verslaving

Tijdens de bijeenkomsten doe je met maximaal 8 andere jongeren verschillende activiteiten, wissel je ervaringen met elkaar uit en leer je dingen over de problematiek van je ouder(s) en hoe daarmee om te gaan. Iedere keer hebben we een ander thema waar het in die bijeenkomst over zal gaan. Je kunt gedachtes en gevoelens met elkaar delen en herkenning bij elkaar vinden.

Waar en wanneer?
Instromen kan het hele jaar door! De cursus vindt plaats bij GGNet aan de Stationsstraat 47a in Apeldoorn.

Aanmelden?
Je kunt je aanmelden bij het secretariaat van Preventie GGNet regio Apeldoorn, via telefoonnummer 088-93 31 180 of mail naar preventie@ggnet.nl. Bij vragen over de inhoud van de
groep kun je contact opnemen met Claire Cents van GGNet preventie (06-46 97 58 44).

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet