Koppel haalt € 835,- op voor Serious Request!

Koppel haalt € 835,- op voor Serious Request!

Ook dit jaar hebben medewerkers van Koppel in Opvang en Welzijn zich vrijwillig ingezet voor het goede doel Serious Request van radiozender 3FM.

Allereerst zijn er op alle locaties van Koppel lege flessen ingezameld. Ook hebben de kinderen van diverse peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en BSO’s prachtige dingen geknutseld voor het goede doel. Zo zijn er o.a. vogelvoerhouders, kerst-krijtjes, chocoladerepen en nog veel meer mooie dingen gemaakt. Al deze creaties zijn verkocht aan ouders en andere belangstellenden.

Medewerkers van Koppel stonden vrijwillig met 2 kramen op de Nostalgische Kerstmarkt in Epe. Op de ene kraam werden de knutsels verkocht. De andere kraam was gevuld met allerlei leuke (kinder)activiteiten. Zo konden er cupcakes versierd worden, potjes met waxinelichtjes versierd en kerstkaarten gemaakt. Dit alles tegen een kleine vergoeding, welke natuurlijk ten goede kwam aan Serious Request. ’s Avonds stopten de activiteiten. Deze maakten plaatsen voor een spectaculaire verloting. Er werden enveloppen verkocht waarbij in sommige enveloppen een lootje zat waarmee een mooie prijs gewonnen kon worden. Meer dan 100 prijzen waren er te verdelen! Een groot succes!

Op de Nostalgische Kerstmarkt waren ook de Buurtsportcoaches aanwezig. Zij organiseerden tegen een kleine vergoeding een prijsvraag, de winnaar wordt nog bekend gemaakt.

Al met al een heleboel activiteiten met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor Serious Request. En dat is gelukt… Het totaalbedrag van € 835,- is inmiddels gestort.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet