Koppel-Swoe start met VSO in Kleurrijk!

Koppel-Swoe start met VSO in Kleurrijk!

Sommige ouders beginnen ’s ochtends al voor schooltijd met hun baan/studie of moeten verder reizen naar hun werk. Voor de kinderen van die ouders/verzorgers bieden we voorschoolse opvang (VSO) aan op de locatie Kierewam. We zijn blij te kunnen melden dat we na de zomervakantie ook starten met voorschoolse opvang in Kleurrijk.

Op maandag, dinsdag en donderdagochtend bieden we tijdens schoolweken van 7.00 tot 8.30 uur VSO aan in ons BSO-lokaal. Voor veel kinderen al een bekende plek. Nienke zal daar de vaste pedagogisch medewerker zijn. Ook is zij onderwijsassistent op de W.G. van de Hulstschool.

Interesse in een plekje op onze VSO? Neem contact op met onze afdeling planning via planning@koppelswoe.nl of 0578-67 67 67.

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet