Maatjes voor mensen met dementie gezocht!

Maatjes voor mensen met dementie gezocht!

Voor het maatjesproject ‘Maatjes voor mensen met dementie’ we op zoek naar maatjes. Als maatje word je vrijwilliger bij Alzheimer Nederland. Dit heeft geen enkele verplichting, wel voordelen: een gratis en divers trainingsaanbod en persoonlijke ondersteuning.

Wil jij er samen op uit?

Epe – Een dorp bezoeken in de omgeving, een wandeling op de hei, samen naar de markt, winkelen of een zangvoorstelling bezoeken. Voor een mevrouw van 84 zijn we op zoek naar een maatje.

Mevrouw wil er graag samen met een maatje op uit. Ze is altijd heel actief geweest maar door haar dementie kan ze niet meer zelfstandig op pad. Ze wil graag eenmaal per week a 14 dagen samen met een maatje erop uit. Bij voorkeur op maandag of vrijdag.

Houd je van muziek of wil je samen op pad?

Epe – Samen erop uit trekken. Een boodschap halen, rondje lopen, ergens koffie drinken, wandelen of samen met de auto toeren. Voor een meneer van 80 zijn we op zoek naar een maatje.

Meneer houdt van het maken van muziek of wandelen in Epe. Meneer houdt van een vast ritme en structuur, gezelschap en hij zit niet graag alleen thuis. Hij wil graag eens per week a 14 dagen op maandag of donderdag samen met een maatje op pad.

Wil jij samen met meneer of mevrouw erop uit? We horen graag van je. Neem contact op met Suzanne Tuinman via s.tuinman@koppelswoe.nl of 06-36 23 96 18

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet