Mantelzorgers en zorgvragers in beweging tijdens de Nationale Sportweek

Mantelzorgers en zorgvragers in beweging tijdens de Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een week waarin we extra aandacht besteden aan beweging. Op vrijdag 23 september nodigt Steunpunt Mantelzorg je daarom uit voor een korte wandeling door het centrum van Epe.

Zorg jij voor iemand en zou je graag samen met diegene een wandeling willen maken? We lopen met elkaar een ‘ommetje’. Ommetjes zijn korte laagdrempelige wandelingen die geschikt zijn voor iedereen. We lopen over verharde paden waardoor de wandeling toegankelijk is voor rolstoelen of rollators. Je bent van harte welkom om samen met de persoon voor wie je zorgt mee te wandelen. Je mag ook alleen komen.

We starten de wandeling om 11:00 uur vanaf het Kulturhus EGW, Stationsstraat 25 in Epe. De wandeling is 2 km lang en na afloop drinken we in het Kulturhus EGW een kopje koffie of thee met elkaar.

Aanmelden voor het ommetje kan door te mailen naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl of bel naar 0578-67 67 67. Vermeld bij je aanmelding met hoeveel personen je meewandelt en of je hulp nodig hebt met het duwen van een rolstoel.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet