Museum Vaassen Historie op bezoek in steunpunt Bloemfontein

Museum Vaassen Historie op bezoek in steunpunt Bloemfontein

11 oktober 2019

Museum Vaassen Historie op bezoek in steunpunt Bloemfontein

Op dinsdagochtend 29 oktober komt een delegatie van het Museum Vaassen Historie naar steunpunt Bloemfontein op uitnodiging van Koppel-Swoe. Tijdens de koffie-inloop en hersengymnastiek zullen medewerkers van het museum foto’s, filmpjes en verhalen vertellen over Vaassen-West.

Al eerder heeft er een presentatie plaats gevonden door medewerkers van het museum in Bloemfontein. Dit keer komen de volgende onderwerpen aan bod: foto’s over de Woestijnweg, filmpjes over Utermöhlen, in de volksmond de Wattenkaste geheten, en zwembaden in Vaassen, Boer Koekoek, Opgravingen (grafheuvels) en Venz. Dat belooft, net zoals vorige keren, weer een ochtend vol herkenning en plezier voor jong en oud. Natuurlijk worden ook weer spullen uit (groot-)moeders tijd meegenomen, die voor de meesten mooie herinneringen oproepen.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, luisteren en mee te genieten. Om 10 uur zal de presentatie worden gehouden tot ongeveer 11:30 uur. Tussendoor is er een korte pauze. De toegang is gratis en men betaalt één euro voor een kopje koffie of thee.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?

Ouderensoos Oene

21 oktober 2019
Op donderdagmiddag 31 oktober 2019 komt de Soos in Oene weer bijeen van 14.00 uur tot 16.00 uur in Zaal Post. Deze middag is Bouke...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet