Ook in Epe veel activiteiten tijdens Nationale Sportweek 2016

Ook in Epe veel activiteiten tijdens Nationale Sportweek 2016

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw openzetten: het sportseizoen gaat weer beginnen! Daarom viert ook Koppel tijdens de Sportweek in september de start van het nieuwe sportseizoen!

‘Ik neem je mee’

Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’-campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te  beleven. Want: samen sporten is leuk!

Huis-aan-huis verspreide sportkrant

Ook dit jaar brengt men een ‘Nationale Sportweek krant’ uit (oplage 13.000). Deze wordt huis aan huis verspreid in de gemeente Epe. In deze krant brengt Koppel de Nationale Sportweek, Heel Epe Beweegt, het thema gezondheid en de sport én de sportverenigingen in de gemeente Epe onder de aandacht.

Meedoen in Epe tijdens de Nationale Sportweek 2016

Het aanbod van sportaanbieders in de gemeente Epe is tevens in de krant opgenomen. Er komt een agenda met alle sportactiviteiten tijdens de Nationale Sportweek en de daaropvolgende week. Daarnaast wordt het leukste aanbod uitgelicht in de krant. Meedoen kan bijvoorbeeld door standaard trainingen tijdens de Nationale Sportweek open te stellen voor alle Belangstellenden. Ook gaan diverse verenigingen een extra leuke activiteit organiseren (ook voor eigen leden) om her en der meer ‘in the picture’ te komen.

Activiteiten

Op dit moment zijn er al verschillende activiteiten gepland tijdens deze week. Zo houdt René Smaal op 19 september in de Koekoek in Vaassen een gave ‘ninjamiddag’. Daarnaast heeft handbalvereniging CVO op 21 september het schoolhandbaltoernooi gepland, houdt de Violier op deze dag een sponsorloop en kun je in Oene meedoen aan het grote gymfeest van Gazelle Oene.

Een overzicht van alle sportactiviteiten tijdens deze week is te vinden op de internetsite www.heelepebeweegt.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet