Nieuw: Buurtkoffie in Zuuk

Nieuw: Buurtkoffie in Zuuk

Buurtvereniging Zuuk start met een inloop ‘Buurtkoffie’ op vrijdagmiddag in de oude Zuukerschool. Gezellig met buurtgenoten bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee. Samen een spelletje doen zoals: kaarten, sjoelen, darten of rummikub.

Het is belangrijk om activiteiten te hebben voor iedereen in Zuuk. Buurtkoffie is een bijzonder mooie aanvulling op wat er in Zuuk al is aan activiteiten. Buurtkoffie is gericht op ontmoeting en samenzijn en vindt overdag plaats waarbij iedereen zonder aanmelden kan binnenlopen. Dat is anders dan bij de activiteiten die er nu zijn, die zijn allemaal in de avonduren en die zijn inclusief aanmelding.

Bestuursleden van de vereniging Anja en Ans: ”met dit initiatief geven we invulling aan de vraag van buurtgenoten die juist overdag behoefte hebben aan aanspraak en gezelligheid”. Gebiedsregisseur Hans van Zwolle: ”Koppel-Swoe is blij met dit initiatief. Het is een waardevolle manier om vragen of wensen in Zuuk te verzamelen die een basis kunnen zijn voor ideeën en gebiedsopgaven voor Zuuk”.

Vanaf 4 februari bent je van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur

Aanmelden is niet nodig. Wel een coronatoegangsbewijs.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet