Nieuwe gratis workshops voor vrijwilligers

Nieuwe gratis workshops voor vrijwilligers

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert gratis workshops voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. Want wij waarderen jou als vrijwilliger en geven je de kans om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen.

Het komend half jaar staan er weer verschillende gratis workshops gepland. Hieronder kort toegelicht.

Workshop: Voor een goed idee is altijd geld
Woensdag 1 februari
19.00 – 21.00 uur. Bloemfontein in Vaassen
Introductieworkshop praktijkgericht fondsenwerven. Er zijn in Nederland vele fondsen. Wat je moet doen
om hier gebruik van te maken leer je tijdens deze workshop. Je leert de hoofdlijnen van fondsenwerving en beschikken, je krijgt tips, leert waar je fondsen kan vinden en welke projecten kansrijk zijn.

Workshop: Sociale veiligheid
Dinsdag 7 februari
19.30 – 21.30 uur. Dorpshuis De Heerd in Heerde
Ongewenst gedrag komt ook voor in het vrijwilligerswerk. Wat is ongewenst gedrag en wat kan je doen om het te voorkomen? In de workshop krijg je handvatten om hier mee aan de slag te gaan.

Workshop: Inclusie & vrijwilligerswerk
Woensdag 8 maart
19.30 – 21.30 uur. Dorpshuis De Heerd in Heerde
Hoe overbruggen we scheidslijnen en valkuilen? Welk mechanisme heeft invloed op uitsluiting? Wat moet je doen en laten? Wat helpt om meer mensen mee te kunnen laten doen? Kunnen we een meer diverse groep vrijwilligers laten deelnemen?

Workshop: Vrijwilligers werven & behouden

Dinsdag 23 mei
19.00 – 21.30 uur. Kulturhus Epe
Een tekort aan vrijwilligers is een veel gehoord probleem. In deze workshop krijg je handvatten om aan de slag te gaan met vrijwilligers werven. Expertise op het gebied van trends in vrijwilligersbeleid en inzichten in verschillende benaderingen van leeftijdsgroepen

Workshop: Sociale media
Donderdag 15 juni 19.30 – 21.30 uur. De Marke, in Hattem
Een workshop voor mensen met basiskennis over Instagram. Tijdens de workshop leer je meer over Instagram en hoe je dit kan inzetten. Als je geen account hebt maken we die aan zodat je na de workshop direct in de praktijk aan de slag kan.

Meer informatie & aanmelden kan via de link in de titel van de workshop. Een overzicht van alle workshops  vind je hier op de website van www.epedoet.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet