Online bingo voor jonge mantelzorgers

Online bingo voor jonge mantelzorgers

Afgelopen vrijdag was het zover; de eerste echte online bingo voor jonge mantelzorgers! Door de Corona konden niet alle fundagen doorgaan, hopelijk kunnen we die activiteiten volgend jaar alsnog uitvoeren.

Gelukkig mocht het de pret niet drukken, want de bingo was een daverend succes! In totaal deden er ongeveer 100 kinderen mee uit de gemeente Apeldoorn, Voorst en Epe. Iedere deelnemer heeft een leuke goodiebag ontvangen met daarin wat drinken en lekkers, een heuse bingo stift en uiteraard de bingo kaarten! Er waren vele prijzen weg te geven, waaronder 4 hoofdprijzen. De hoofprijzen bestonden uit tegoedbonnen van een winkel naar keuze! Op de foto zie je de hoofdprijswinnaar uit de gemeente Epe.

Er werd zeer fanatiek mee gedaan, niet alleen door de kinderen maar ook door vaders, moeders, opa’s en oma’s, broers en zussen. De bingo duurde in totaal bijna 2,5 uur, waarbij we aan alle koppies op het scherm soms de spanning konden aflezen. Door middel van vingers, duimpjes en briefjes lieten de kinderen zien hoeveel nummers ze nog misten voordat ze heel hard BINGOOO konden roepen. In alle gemeenten zijn prijsjes gevallen, die dezelfde middag nog zijn afgeleverd. Al met al was het een zeer geslaagde middag, waarbij meedoen misschien wel belangrijker was dan het winnen van een prijs.

Deze activiteit is georganiseerd door het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe i.s.m. de Kap, Welzijn Voorst, Tactus en GGnet. De organisaties willen alle kinderen heel erg bedanken voor het enthousiasme waarmee zij hebben deelgenomen aan de bingo.

Dit vind je misschien ook interessant!

Burendag Berkenoord 2

15 september 2023
Op zaterdag 23 september van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt er in Vaassen Burendag gevierd bij Huis van de Buurt Balai Pusat. Deze dag...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet