Online high tea voor mantelzorgers

Online high tea voor mantelzorgers

Als je voor iemand zorgt kan het fijn zijn om andere mensen te spreken die ook de zorg dragen voor een naaste. Vanuit Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe organiseren we daarom een online high tea. Je krijgt de lekkere hapjes en thee thuis bezorgd en kan vervolgens online met elkaar in gesprek.

Zorg jij voor iemand in jouw omgeving?
Bijna iedereen krijgt er in zijn leven mee te maken dat iemand uit je directe omgeving ziek wordt. Dit kan gaan om je vader, moeder, maar ook om je broer/zusje of kind. Officieel noemen we dit mantelzorg. Veel mensen zien zichzelf niet als mantelzorger, terwijl ze het wel zijn. Mantelzorg kan positief zijn en voldoening geven, maar kan ook zorgen voor overbelasting.

De online high tea
Momenteel kunnen we niet in een restaurant bij elkaar komen voor een high tea, maar dat wil nog niet zeggen dat we geen online high tea met elkaar kunnen hebben. Namelijk vanuit je eigen huis, maar dan wel in gezelschap van anderen. Steunpunt Mantelzorg organiseert vrijdag 16 april van 15.00 uur tot 16.00 uur een high tea voor 30’ers en 40’ers en vrijdag 14 mei van 15.00 uur tot 16.00 uur voor mantelzorgers van 50 jaar en ouder. Als je je aanmeldt krijg je een mail met verdere informatie. De hapjes en thee worden bezorgd. Aanmelden voor de online high tea voor 30’ers en 40’ers kan t/m 14 april en voor de high tea van 50+ aanmelden t/m 12 mei. Dit kan door een mail te sturen naar g.reumer@koppelswoe.nl  

Steunpunt Mantelzorg
Steunpunt Mantelzorg is er voor al jouw vragen, voor een luisterend oor, praktische hulp en lotgenotencontact. Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe kan jij bereiken op telefoonnummer 0578-67 67 67 of 06-40924702. Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/steunpunt-mantelzorg. 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2021 Media Magneet