Was & Strijk is écht een geweldige uitkomst!

Was & Strijk is écht een geweldige uitkomst!

Een vervolg van de rubriek: Klanten over Koppel. Een reeks waarbij wij klanten een aantal vragen voorleggen over een dienst of project van Koppel. 

Over Was & Strijk Service Koppel

Aan het woord: de 90-jarige Kees Bonestroo uit Vaassen. Samen met zijn vrouw Dirkje (eveneens 90 jaar) is hij in deze gemeente één van de eerste klanten die gebruik maakt van de Was & Strijk Service.

Hoe gaat het in z’n werk?

“De Was & Strijk Service komt iedere dinsdag bij ons om de was op te halen. Op donderdag krijgen we het schoon, opgevouwen en gestreken weer terug. We hebben een jaarcontract afgesloten, dus als het om de was gaat, dan hebben wij er in ieder geval geen omkijken meer naar. Ideaal!”

Waarom hebben jullie voor de Was & Strijk Service gekozen?

“We zijn niet zo goed meer ter been en kunnen bijvoorbeeld moeilijk bukken. Het is dan heerlijk dat wassen en strijken door anderen overgenomen wordt. We kregen via-via een tip over de Was & Strijk Service van Koppel. We hebben direct informatie opgevraagd en maken vanaf het prille begin al gebruik van deze geweldige service. Het is voor ons absoluut een uitkomst.”

Wat is er zo positief aan de Was & Strijk Service van Koppel? 

“We worden op deze manier écht geholpen. Wassen en strijken zijn huishoudelijke taken geworden die voor ons steeds moeilijker te volbrengen zijn. Maar ook wanneer je niet oud bent, is de Was & Strijk Service handig. Heb je een drukke baan en weinig tijd? Koppel zorgt er voor dat je was op een perfecte manier gedaan wordt.”

“De Was & Strijk Service van Koppel is voor ons écht een geweldige uitkomst!”

Meer informatie over Was & Strijk Service van Koppel? 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet