Peuters van Kiddo’s doen een herfstspeurtocht

Peuters van Kiddo’s doen een herfstspeurtocht

De peuters van peuterspeelzaal Kiddo’s, onderdeel van Koppel en gevestigd in Jenaplanschool ’t Hoge Land, hebben een spannende herfstspeurtocht gedaan. De speurtocht vond plaats bij de Zandbult in Epe. Er waren naast alle peuters ook heel veel ouders aanwezig.

De peuters gingen op zoek naar bordjes met pijlen die de richting aangaven. Het eerste bord was snel gevonden en al lopend en rennend gingen ze door het bos naar de volgende. Totdat ze bij een bord aankwamen met een kabouter erop met een opdracht erbij. Er waren verschillende opdrachten. Zo werd er een liedje gezongen, werden er zoveel mogelijk bladeren in de lucht gegooid, werd er een boom omarmt  en diverse noten gesorteerd. Onderweg was er ook van alles te zien. Verschillende soorten paddenstoelen, veel bladeren, boomstronken om op te staan, bulten om op te klimmen en weer van af te rennen. Wat een pret! Tot slot bij de Zandbult drinken met wat lekkers en even fijn spelen op de bult, schommelen of over de palen lopen.

De oudercommissie heeft de speurtocht uitgezet, waarvoor dank! Het was een gezellige ochtend.

Wilt u meer informatie over Kiddo’s (peuteropvang en peuterspeelzaal)? Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel, 0578 676767 of planning@koppelepe.nl.

herfst_picknick

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet