Peuters vermaken zich prima bij de Vakantie Peuteropvang van Koppel

Peuters vermaken zich prima bij de Vakantie Peuteropvang van Koppel

EPE – Waar de peuters in het begin soms wat aarzelend over de drempel stappen, zien we nu ochtenden vol dikke pret met elkaar.

Peuters die gebruik maken van Vakantie Opvang bij Koppel spelen tijdens de zomervakantie allemaal samen op 1 locatie, peuterspeelzaal Bikkels in Epe. Dit betekent dat sommige peuters de locatie en elkaar al goed kennen, maar anderen komen er voor ’t eerst en zien andere peuters ook voor het eerst. In het begin best spannend, maar inmiddels kennen zij elkaar en vermaken ze zich prima.

Wat meehelpt is dat er iedere ochtend een vaste pedagogisch medewerker aanwezig is, Sonja Scholten. Zij werkt de hele zomervakantie op de drie ochtenden per week dat er Vakantie Peuteropvang is.

En wat natuurlijk ook helpt zijn de leuke activiteiten die georganiseerd worden. Zo is er al een speurtocht gedaan, worden er heel veel spelletjes buiten gedaan, zijn er hutten gebouwd en zijn er af en toe uitstapjes. De peuters hebben de ijsboerderij al bezocht en ook zijn zij een ochtendje naar de Schaapskooi geweest. Daar is heerlijk gespeeld en de ochtend is afgesloten met een gezellige picknick.

Ook de laatste weken van de zomervakantie zijn er nog veel leuke activiteiten bij de Vakantie Peuteropvang.

WilT u meer informatie over (vakantie)peuteropvang of peuterspeelzaal? Kijk dan op onze website (www.koppelepe.nl) of neem contact op met de afdeling Planning van Koppel, 0578 676767 of planning@koppelepe.nl.

peuters vermaken zich prima

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet