Peuterspeelzaal `t Muizenholletje in Sinterklaassfeer

Peuterspeelzaal `t Muizenholletje in Sinterklaassfeer

De peuters van ’t Muizenholletje, onderdeel van Koppel, zijn al helemaal in de Sinterklaasstemming! Ze hebben meegeholpen om een prachtige schoorsteen te verven, en deze schoorsteen heeft een mooie plek in de groep gekregen. Ook hebben de peuters met elkaar de sinterklaasversiering in het lokaal opgehangen. Door dit samen met de peuters te doen, wordt de betrokkenheid vergroot en is de overgang naar de toch wel spannende sinterklaastijd minder groot.

Alle peuters mogen hun schoen zetten onder de schoorsteen. Misschien heeft Sint of Piet wel tijd om de schoenen te komen vullen…?

De peuters vinden het heerlijk om te spelen met de Sint- of Piet verkleedkleding. Elke dag is er een andere Sint en Pieten zijn er ook genoeg te vinden! Samen pakken ze cadeautjes in (best moeilijk!), of gaan ze ‘met de bus inkopen doen’. Een rij stoelen naast elkaar, stuurtje ervoor en toeren maar! De peuters genieten van deze tijd!

Wilt u meer informatie over ’t Muizenholletje in Emst (peuterspeelzaal en peuteropvang)? Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel, 0578 676767 of planning@koppelepe.nl.

sinterklaastijd

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet