Peuterzwemfeest ’t Heggeholletje in de Koekoek

Peuterzwemfeest ’t Heggeholletje in de Koekoek

Wat is ’t fijn om op een mooie zomerse dag samen te zwemmen en te eten……

De peuters van ‘t Heggeholletje (Koppel) en hun (groot)ouders hebben dit inderdaad samen mogen beleven! De ontvangst in het zwembad was heel hartelijk. De zwemjuf deed allerlei waterspelletjes met als doel de kinderen watervrij te maken. ’t Was opvallend dat geen enkele peuter bang was om ’t water in te gaan.

Natuurlijk was er ook volop de gelegenheid lekker vrij in het water te spelen. De grote glijbaan was wel favoriet! Tot slot boden de peuters hun zelf gemaakte schilderij aan als dank voor ’t zwemmen.

Het feest werd voortgezet op de speelzaal van Koppel aan de Jasmijnstraat. De gedekte tafels stonden lekker buiten onder de boom. De peuters aten met veel smaak hun pannenkoeken, terwijl de (groot)ouders genoten van een welverdiend kopje koffie of thee.

Omdat Pim jarig was en afscheid nam, werd dit extra feestje in de kring binnen gevierd.

Iedereen kreeg van Pim een knutselmolen met iets lekkers erin. De juffen kregen voor de speelzaal het prentenboek “boer Boris gaat naar de markt”, waar ze heel blij mee waren (fijne uitbreiding van de eigen bibliotheek). Ter afsluiting kregen alle peuters nog een ijsje, waarna iedereen moe, maar heel tevreden naar huis ging.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet