Gezocht: hulppieten (2-9 jaar) voor Sinterklaas

Gezocht: hulppieten (2-9 jaar) voor Sinterklaas

In november staat er in de gemeente Epe een groots Pietengym op het programma. Sinterklaas is op zoek naar hulppietjes en tijdens deze dagen kunnen de deelnemers laten zien dat zij geschikt zijn als een echte hulppiet.

De organisatie van de Pietengym ligt dit jaar in handen van het buurtsport-team van Koppel-Swoe in samenwerking met de gymnastiekvereniging Agios Vaassen en Sportvereniging Gazelle Oene. Leerlingen van de RSG Noord Oost-Veluwe helpen mee in de organisatie en ondersteunen bij de evenementen.

Pietengym in Epe, Oene  en Vaassen

Bij Pietengym wordt er over daken gelopen, op het dak geklommen, pakjes door de schoorstenen gegooid, gedanst, gezongen en nog veel meer. Na afloop van de pietengym krijgen alle deelnemers een pietendiploma uitgereikt en is Sinterklaas hartstikke blij met zoveel hulppietjes.

pietengym in vaassen

Vaassen
Woensdag 20 november: 14.30 – 15.30 uur in de Koekoek in Vaassen.

Epe
Woensdag 27 november: 14.30 – 15.30 uur in de PWA-hal in Epe.

Oene

Donderdag 28 november van 15.00 – 16.00 uur in het Kulturhus in Oene. Aanmelden niet verplicht. Wel worden er vanwege veiligheidsredenen maximaal 60 kinderen toegelaten.

 

Op deze dagen kunnen de kinderen laten zien of zij waardige hulppieten zijn voor Sinterklaas. Voor beide dagen geldt de leeftijd 2 tot 9 jaar. Zaalschoenen of blote voeten verplicht.

Wil je meer informatie of je snel inschrijven?  Check het aanbod op www.heelepebeweegt.nl. Aanmelden is verplicht!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet