Sinterklaas zoekt hulppieten – pietengym gemeente Epe

Sinterklaas zoekt hulppieten – pietengym gemeente Epe

Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer de hulp ingeroepen van SV Gazelle, GV Hercules, GV Agios en de buurtsportcoaches van Koppel om zijn jongste pieten in de gemeente Epe te trainen.

In aanloop naar pakjesavond worden in Oene, Epe en Vaassen trainingen gehouden waar je de kneepjes van het pietenvak leert: pietengym.

Woensdag 23 november (Vaassen), woensdag 30 november (Oene) en vrijdag 2 december (Epe) staan de trainingen gepland. Tijdens de pietengym doorlopen de deelnemers een parcours waarmee verschillende vaardigheden worden getraind. Zo leren de kinderen over hoge daken lopen, door de schoorsteen glijden en cadeautjes stapelen. Hierbij krijgt de organisatie hulp van ‘echte’ pieten en in Vaassen komt Sinterklaas zelf ook een kijkje nemen!

pietengym-gemeente-epe

Voor wie?

De pietengym is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. In Vaassen is voor een ruimere leeftijdsgroep gekozen. Tijdens verschillende rondes kunnen kinderen van 2 tot en met 10 jaar mee doen.

Waar Pietengym gemeente Epe?

Woensdag 23 november – Vaassen

leeftijd: 2, 3 en 4 jaar – tijd: 13:30 – 14:15 uur  – adres: Koekoeksweg 24, Vaassen

leeftijd: 5, 6 en 7 jaar – tijd: 14:30 – 15:15 uur  – adres: Koekoeksweg 24, Vaassen

leeftijd: 8, 9 en 10 jaar – tijd:  13:30 – 14:15 uur – adres: Veenweg 19, Vaassen

Woensdag 30 november – Oene

leeftijd: 4 tot en met 7 jaar – tijd: 15:30 – 17:00 uur – adres: Dorpsstraat 14-16, Oene

Vrijdag 2 december – Epe

leeftijd: 4 tot en met 7 jaar – tijd: 15:00 – 16:00 uur – adres: Haverkampsweg 49, Epe

Aanmelden

Wil jij leren hoe je een hulppiet kunt worden? Meld je dan voor de pietengym in Vaassen en Epe snel aan via www.heelepebeweegt.nl. Voor de pietengym in Oene hoef je je niet aan te melden.

Heel Epe Beweegt

Het team van Heel Epe Beweegt van Koppel organiseert activiteiten die erop zijn gericht om kinderen, jongeren en senioren meer te laten bewegen en kennis te laten maken met verschillende sportactiviteiten en sportverenigingen die de gemeente rijk is.

De buurtsportcoach is een bruggenbouwer tussen buurt, onderwijs en sport en zorgt voor een structurele verbinding tussen scholen, instellingen, sportverenigingen en buurten. Samen met basisscholen, sportverenigingen en instellingen werkt het team van Heel Epe Beweegt door middel van sport aan de ontwikkeling van kinderen. Daarnaast stimuleren wij een gezonde en actieve leefstijl onder alle inwoners in de gemeente Epe.

foto: pietengym 2015

pietengym gemeenten epe bij Koppel

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet