Lezing ‘Pubers & Poen’ door Eef van Opdorp

Lezing ‘Pubers & Poen’ door Eef van Opdorp

Ouders en verzorgers spelen een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Omgaan met geld kan best een uitdaging zijn in de opvoeding. Moedige dialoog Epe organiseerde daarom op 28 maart 2022 een gratis, interactieve bijeenkomst ‘Pubers & Poen‘ van Eef van Opdorp. Zij is financieel coach en bekend van onder meer het tv-programma ‘Uitstel van executie’.

Van Opdorp is in staat om ingewikkelde geldzaken simpel te maken en doet dat met de nodige humor en interactie. Het was een inspirerende avond met praktische voorbeelden, tips en ruimte om vragen te stellen. Aan bod kwamen onder andere onderwerpen als:

  • zakgeld;
  • kleedgeld;
  • online gokken;
  • de logica van het puberbrein;
  • grenzen stellen;
  • veranderingen als je kind achttien wordt.

Bekijk de lezing ‘Pubers & Poen’ online

Ouders kregen die avond ook de mogelijkheid om de lezing te volgen via een livestream. Daarvan hebben we een opname gemaakt en deze mogen we aan belangstellenden uit de gemeente Epe mailen. Vul hieronder je gegevens in als je geïnteresseerd bent in de video ‘Pubers & Poen’. Dan sturen we je de link per email. Deze werkwijze is onderdeel van de afspraken die hierover gemaakt zijn. De video mag niet verspreid worden door derden, is alleen voor privé-gebruik en mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Video Eef Opdorp

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik geef Koppel-Swoe toestemming om mij voortaan te mailen over de volgende onderwerpen*

Geboortejaar kind(eren)

We willen graag het geboortejaar van je kind(eren) weten. Zodat we weten welke informatie interessant voor je is en we je gericht kunnen helpen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
agenda pubers en poen

Dit vind je misschien ook interessant!

Vacature Mantelzorgconsulent

26 mei 2023
Koppel-Swoe is de organisatie voor welzijnswerk en kinderopvang in de gemeente Epe. Wij stimuleren het welzijn en de groei van jong tot oud. Dit doen wij vanuit de...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet