Gratis lezing Pubers & Poen ‘Master je geldbrein’

Gratis lezing Pubers & Poen ‘Master je geldbrein’

Ouders/verzorgers spelen een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Omgaan met geld kan best een uitdaging zijn in de opvoeding. Moedige dialoog organiseert daarom op 28 maart 2022 van 19.30-21.00 uur deze gratis, interactieve bijeenkomst bij de RSG Noord Oost Veluwe, Schotweg 1 in Epe. Ook is er de mogelijkheid om de avond op hetzelfde moment vanaf huis te volgen via een livestream op www.infostudio.nl/poen. Een avond met praktische voorbeelden, tips en ruimte om vragen te stellen. Aan bod komen onderwerpen als:

  • zakgeld;
  • kleedgeld;
  • online gokken;
  • de logica van het puberbrein;
  • grenzen stellen en veranderingen als je kind achttien wordt.

Spreker is Eef Opdorp. Financieel coach en bekend van onder meer het tv-programma ‘Uitstel van executie’. “Mijn specialiteit is ingewikkelde geldzaken simpel maken. Uiteraard met de nodige humor en interactie.”

Inschrijven voor 25 maart via onderstaand formulier. Onder de bezoekers in de RSG verloten we een aantal boeken van Eef van Opdorp. Volg je de livestream? Schrijf je dan toch in. Na afloop van het webinar sturen we je dan de informatie die Eef verstrekt na afloop van de workshop.

Aanmelding Pubers & Poen 'Master je geldbrein'

  • Hierop ontvang je de bevestiging.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
agenda pubers en poen

Dit vind je misschien ook interessant!

Kerststukjes maken in Emst

29 november 2022
Nu de dagen weer korter worden, is er meer behoefte aan gezelligheid in huis. Daarbij zijn de kerstdagen in aantocht. Daarom gaat Koppel-Swoe op maandagmorgen...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet