Prokkelen op 6 juni in de gemeente Epe

Prokkelen op 6 juni in de gemeente Epe

Koppel-Swoe organiseert donderdag 6 juni voor de 9e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking in de gemeente Epe, met als doel het bevorderen van contact tussen mensen met én zonder beperking.

Op de Prokkelstagedag regelt Koppel-Swoe een leuke stageplek voor zo’n 60 mensen met een beperking bij verschillende winkels en bedrijven in de regio. Ze mogen daarbij zelf aangeven waar ze graag stage zouden willen lopen.

Dit jaar wordt er Prokkelstage gelopen bij de brandweerkazerne, de schaapsherder, vliegveld Teuge, verschillende bakkers, kappers, bloemisten en supermarkten, podium Gigant, de boswachter, het politiebureau, de dierenarts, SV Epe, Herms, een nagelstudio, hondentrimsalon, een melkvee- en een loonwerkerbedrijf, een fotograaf, fietsenwinkel, restaurants, de RSG en de Noordgouw. De lijst met deelnemende bedrijven breidt zich elk jaar weer uit en Koppel-Swoe is enorm tevreden over het enthousiasme van diverse bedrijven, die een prokkelaar de gelegenheid bieden een kijkje bij hen te nemen.

Na afloop van de Prokkelstagedag is er op 6 juni ’s avonds van 19.30-20.30 uur een bijeenkomst in het Kulturhus in Epe, Stationsstraat 25, waar alle prokkelaars, begeleiders en bedrijven bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen. Ook wethouder Jan Aalbers zal hierbij aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom om de enthousiaste verhalen aan te horen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kari en/of Meggie Moors van Koppel-Swoe: m.moors@koppelswoe.nl / k.moors@koppelswoe.nl, tel. 0578-676767.

Een 'Prokkel' staat voor een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Prokkelen in Epe kan op veel terreinen.

Dit vind je misschien ook interessant!

Kerststukjes maken in Emst

29 november 2022
Nu de dagen weer korter worden, is er meer behoefte aan gezelligheid in huis. Daarbij zijn de kerstdagen in aantocht. Daarom gaat Koppel-Swoe op maandagmorgen...
Meer lezen?
© 2022 Media Magneet