Prokkelstagedag 8 juni 2023

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023

Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking in de gemeente Epe.

Het doel is het bevorderen van contact tussen mensen met én zonder beperking. Op de Prokkelstagedag wordt een leuke stageplek geregeld voor  mensen met een beperking bij verschillende winkels en bedrijven in de regio. Ze mogen daarbij zelf aangeven waar ze graag stage zouden willen lopen. Dit jaar wordt er Prokkelstage gelopen bij o.a. Ami Kappers, Crea-Art in Apeldoorn, Huernink Vaassen Tweewielers, DAP Vaassen, Albert Heijn, Garage Niessink en Radio 794 Heerde, Bakkerij Marcel Commandeur, De Buurtwinkel Epe, Jasmijn Haarmode, Het Oude Kantongerecht Apeldoorn, Schoonmaakbedrijf Van der Haar, Ezelboerderij De Koperen Ezel, Rundveehouderij Tessemaker en Riphagen Oene. De lijst met deelnemende bedrijven breidt zich elk jaar weer uit en Koppel-Swoe is enorm tevreden over het enthousiasme van de kant van de bedrijven die een prokkelaar de gelegenheid bieden een kijkje bij hen te nemen.

Na afloop van de Prokkelstagedag is er op 8 juni 2023 ’s avonds van 19.30-20.30 uur een bijeenkomst in het Kulturhus in Epe, Stationsstraat 25, waar alle prokkelaars, begeleiders en bedrijven bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen. Ook ontvangen de Prokkelaars een certificaat. Wethouder Maarten Heere zal hierbij aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom om de enthousiaste verhalen aan te horen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kari Moors van Koppel-Swoe (k.moors@koppelswoe.nl), tel. 0578-676767

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet