Repair cafe 18 juni 2022

Repair cafe 18 juni 2022

Repair Café Epe heeft 28 mei met veel bulderende motor geronk de eerste helft van 2022 afgesloten met de 17e “Parel van de Veluwe” rit. Met dank aan de “Oldtimer Genootschap Goede Doelen” genoten de vrijwilligers van o.a. het Repair Café van een mooie zonnige rit in hun schitterende bolides. Met onderweg een uitgebreide lunch in “de Kribbe” bij Wilp  was een het geweldige afsluiting voor onze zomerstop. 

Dus heeft u nog wat laatste reparaties die u nog voor de zomervakantie wilt laten doen? Op zaterdag 18 juni in Oene krijgt u ruimschoots de kans om op de valreep nog uw reparaties te brengen voor dat het Repair Café op zomer recessie gaat. De tijden blijven het zelfde van 9.30 tot 12.00, Kulturhus Oene. Uw eerste kopje koffie en thee met wat lekkers wordt wederom door ons aangeboden. We zien u graag, anders tot ziens na de zomer. We houden u op de hoogte en een mooie reparatie vrije zomer toegewenst.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet