Repair Cafe zaterdag 11 december geannuleerd

Repair Cafe zaterdag 11 december geannuleerd

Wat geldt voor vele druk bezochte activiteiten geldt helaas ook voor het Repair Café Epe. Onderhevig aan de RIVM restricties en uit voorzorg heeft Repair Café Epe besloten na intensief overleg besloten om het Repair Café, de laatste editie van 2021 op zaterdag 11 december NIET te laten doorgaan. Ons eerstvolgende Repair Café zal op 12 Februari 2022 in het Kulturhus in Oene worden gehouden.

Langs deze weg willen we u toch Fijne Feestdagen wensen en hopen u gauw weer te kunnen begroeten in het nieuwe jaar op onze Repair Café dagen op locatie. Blijf gezond en hopelijk tot heel snel in 2022.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet