Repair Cafe

Repair Cafe

Heeft u nog wat reparaties voor dat de zomer begint. Breng ze dan op zaterdag 14 mei in de Burgerenk in Epe, de een na laatste keer waar Repair Café “kantoor” houdt voor de zomer stop.

Aanstaande zaterdag gaan de deuren weer open voor u en uw reparaties of kleding verstelwerk. Met wat deskundige reparatie kan uw lamp of stofzuiger misschien nog een ronde mee.

Ook uw ongebruikte gereedschap kunt u inleveren voor een verantwoord tweede leven bij Gered Gereedschap. Cartridges en ongebruikte mobiele telefoons worden gerecycled waarbij de opbrengst naar KIKA gaat.

Schroom niet en stap gewoon binnen. De koffie zoals altijd met wat lekkers staat voor u klaar. U bent van harte welkom op 14 mei in de Burgerenk in Epe a.s. zaterdag. Van 09:30 tot 12:00 uur wordt u zoals vanouds weer gastvrij ontvangen. Tot ziens we zien u graag!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

EpeDoet! en De Ventwagen

28 november 2023
EpeDoet! is woensdag 22 november 2023 vanaf 11.00 uur te vinden bij De Ventwagen van De Passerel. DeVentwagen staat van 11.00 tot 11.45 uur bij...
Meer lezen?

EpeVertelt! De Luisterlijn

16 november 2023
EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Deze keer gingen we in gesprek met een vrijwilliger...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet