Repair Cafe

Repair Cafe

Heeft u nog wat reparaties voor dat de zomer begint. Breng ze dan op zaterdag 14 mei in de Burgerenk in Epe, de een na laatste keer waar Repair Café “kantoor” houdt voor de zomer stop.

Aanstaande zaterdag gaan de deuren weer open voor u en uw reparaties of kleding verstelwerk. Met wat deskundige reparatie kan uw lamp of stofzuiger misschien nog een ronde mee.

Ook uw ongebruikte gereedschap kunt u inleveren voor een verantwoord tweede leven bij Gered Gereedschap. Cartridges en ongebruikte mobiele telefoons worden gerecycled waarbij de opbrengst naar KIKA gaat.

Schroom niet en stap gewoon binnen. De koffie zoals altijd met wat lekkers staat voor u klaar. U bent van harte welkom op 14 mei in de Burgerenk in Epe a.s. zaterdag. Van 09:30 tot 12:00 uur wordt u zoals vanouds weer gastvrij ontvangen. Tot ziens we zien u graag!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet