Tijdens Roefeldag scholieren op bezoek bij Buurtsportcoaches

Tijdens Roefeldag scholieren op bezoek bij Buurtsportcoaches

Op dinsdag 11 april was het Roefeldag voor de scholieren van de middelbare school RSG Noord Oost Veluwe Epe.

Tijdens de Roefeldag maken scholieren in groepjes van vier kennis met beroepen en werkzaamheden bij verschillende bedrijven, verenigingen, winkels en organisaties. Ook de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt laten zien wat ze dagelijks doen.

Scholieren maakten allereerst kennis met het beroep van de Buurtsportcoach door het kijken van een korte film over Heel Epe Beweegt. Daarna gingen de scholieren zelf aan het werk.

Aan de slag tijdens Roefeldag scholieren

Opdracht luidde: Organiseer een leuke, uitdagende en sportieve activiteit voor jongeren! Alles moest geregeld worden van het maken van een draaiboek tot en met de PR rondom het evenement! Er kwamen mooie resultaten uit zoals een danstoernooi, een stormbaan-estafette, een hardloopevenement, een beachtoernooi.. Noem maar op!

We willen de kinderen bedanken voor hun enthousiaste deelname en sportiviteit! Op dinsdag 30 mei ontvangt het team van Heel Epe Beweegt nog een Roefelgroepje.

Tijdens de Roefeldag scholieren maken jongeren van de RSG uit Epe kennis met verschillende beroepen. Ook de Buurtsportcoaches van Koppel kregen bezoek.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet