Samenwerking Koppel en K. Norelschool – 3+ groep binnenkort van start!

Samenwerking Koppel en K. Norelschool – 3+ groep binnenkort van start!

De K. Norelschool in Epe start in samenwerking met Koppel per 4 november een ‘3+ groep’. Peuters van 3 jaar zijn van harte welkom op deze 3+ groep, die iedere woensdagochtend van 9.00 uur tot 11.00 uur plaatsvindt. De peuters spelen op de K. Norelschool, onder begeleiding van een pedagogisch medewerker van Koppel.

Er vindt een intensieve samenwerking plaats, waarbij de medewerker van Koppel de groep begeleidt en het programma verzorgt. Zij doet dit in nauw overleg met de leerkracht van groep 1 van de K. Norelschool. De pedagogisch medewerker gaat uit van de peuters, van hun beleving(swereld) en waar zij qua ontwikkeling aan toe zijn. Daarbij speelt zij zoveel mogelijk in op de thema’s die op school actueel zijn. Koppel vindt in haar werkwijze het goed kijken (observeren) naar de kinderen van groot belang. Inspelen op hun interesses, meegaan met de ontwikkeling en het stimuleren van deze ontwikkeling door uitdagende activiteiten aan te bieden. De 3+ groep is een goede voorbereiding op de basisschool. Spelenderwijs leren de peuters, waarbij zij tevens wennen aan de K. Norelschool.

De 3+ groep vindt in ieder geval plaats tot aan de zomervakantie 2016, op de woensdagochtenden (niet in schoolvakanties).Wilt u meer informatie over de 3+ groep en de kosten of uw peuter aanmelden? Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel, 0578 676767 of planning@koppelepe.nl .

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet