Schoolsportdagen 2020 in de gemeente Epe gecanceld

Schoolsportdagen 2020 in de gemeente Epe gecanceld

Elk jaar in mei worden de Schoolsportdagen georganiseerd. De organisatie ligt in de handen van het buurtsportteam van Koppel-Swoe (Heel Epe Beweegt). Samen met de sportaanbieders en basisscholen in de gemeente worden elk jaar rond de 700 kinderen in beweging gebracht en maken zij kennis met diverse takken van sport.

De Schoolsportdagen stonden gepland op 12, 14 en 15 mei (12 mei: Vaassen, 14 & 15 mei: Epe). Echter, door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en bijbehorende maatregelen heeft het buurtsportteam in overleg besloten de Schoolsportdagen te annuleren. Dat is erg jammer, de voorbereidingen waren in volle gang en het buurtsportteam had enorm veel zin om samen met scholen en aanbieders deze mooie sportdagen te laten slagen. De meewerkende scholen en aanbieders zijn inmiddels van dit definitieve besluit op de hoogte gebracht.

We willen de sportaanbieders in de gemeente die hun medewerking hadden toegezegd bedanken voor hun bereidwilligheid. Een speciaal woord van dank aan de aanbieders en Ron’s Sportcafé (PWA-hal) in Epe. Zij hadden zelf een groot deel van de organisatie in Epe opgepakt. De basisscholen danken wij voor de prettige communicatie ten aanzien van opgaves van de kinderen.

Het buurtsportteam van Koppel-Swoe wenst een ieder deze periode een goede gezondheid toe, en hoopt iedereen snel weer te zien!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet