Sfeervolle avond Groet en Ontmoet

Sfeervolle avond Groet en Ontmoet

Donderdag 28 mei hebben ruim 20 deelnemers en vrijwilligers van Groet en Ontmoet een gezellige avond gehad in de mooie binnentuin van Wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Tijdens deze avond konden de bezoekers stokbrood bakken en marshmallows roosteren in een grote vuurton die beschikbaar werd gesteld door de Scoutinggroep Voorst. Dit alles werd muzikaal begeleid door gitarist Alex Pelamonia, wat resulteerde in een geslaagde sfeervolle avond.

Groet en Ontmoet is bedoeld om mensen met en zonder een beperking de mogelijkheid te bieden om, onder begeleiding, anderen te ontmoeten, vriendschap te sluiten en te onderhouden. Tijdens de volgende bijeenkomst op donderdag 11 juni zal er samen met de deelnemers een nieuw programma worden samengesteld.

In de even weken wordt op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een Groet en Ontmoet avond gehouden in het Wijksteunpunt Bloemfontein. Meedoen aan de activiteit van de avond mag, maar hoeft niet. Deelname aan deze avond kost niets, u betaalt alleen maar voor uw consumpties.

Voor informatie kunt u terecht bij Fabiënne Zoetbrood. Telefonisch bereikbaar op 0578-676767 of 06-51942209. Mailadres: f.zoetbrood@koppelepe.nl

groet_en_ontmoet

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet