Sinterklaas op zoek naar fitte & getrainde pieten

Sinterklaas op zoek naar fitte & getrainde pieten

Op 24 november en 1 december staat er in de gemeente Epe weer Pietengym op het programma. Pietengym in Vaassen vindt plaats op woensdag 24 november in zwem- en sportcentrum de Koekoek en Pietengym in Epe op woensdag 1 december in de PWA-hal. Kinderen kunnen tijdens de pietengym hun acrobatische kunsten vertonen om zo een heus pietendiploma te halen. Deze dagen worden mogelijk gemaakt door de sportklas van de RSG, gymvereniging Agios en de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt (Koppel-Swoe).

Sinterklaas heeft zin in ‘fitte en bijzonder goed getrainde pieten’. Het kabinet houdt rekening met deze wens van Sinterklaas maar kan nog niets toezeggen. ‘’Organiseer het maar, beste Sinterklaas. Dan kijken we later wat kan!’’ Zei demissionair minister-president Mark Rutte. ‘’Mooi man!’’ Zei Sinterklaas, en meteen belde hij de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt op.
Na een goed overleg tussen Sinterklaas, zijn pieten en de buurtsportcoaches sloot Sinterklaas zelfverzekerd af met de volgende woorden: ‘’Wij hebben die hulppieten hard nodig! Die kinderen van de gemeente epe, die gaan dat wel fixen. Pietengym 2021, LETS GO!’’.

Tijdens Pietengym wordt er over daken gelopen, op het dak geklommen, pakjes door de schoonstenen gegooid en nog veel meer. Na afloop van Pietengym zullen alle deelnemers een Pietendiploma uitgereikt krijgen en is Sinterklaas weer hartstikke blij met zoveel nieuwe hulppietjes.

Op deze dagen kunnen de kinderen laten zien of zij waardige hulppieten zijn voor Sinterklaas.
Wij streven als organisatie er naar om er veilige, vrije en vooral speelse middagen van te maken.

Pietengym Vaassen
Datum : woensdag 24 november
Locatie: De Koekoek Vaassen
Ronde 1 is van 14:30 tot 15:30 uur

Pietengym Epe
Datum: woensdag 1 december
Locatie: PWA-hal Epe
Ronde 1 is van 14:30 tot 15:30 uur

Voor beide dagen geldt de leeftijd 2 tot 9 jaar. Zaalschoenen of blote voeten verplicht. Wij hanteren de actuele richtlijnen van het RIVM waardoor het beleid omtrent het toelaten van kinderen, ouders/verzorgers en de organisatie zelf kunnen veranderen.

Wil je meer informatie of je snel inschrijven voor Pietengym? Check het aanbod op heelepebeweegt.nl!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet