Spannend….de eerste keer spelen in MFC Kleurrijk!

Spannend….de eerste keer spelen in MFC Kleurrijk!

Deze week zijn de scholen weer begonnen en ook peuterspeelzaal de Buurtkabouters is gestart in het nieuwe MFC Kleurrijk.

Heel stil komen de peuters van de Buurtkabouters (Koppel) binnen in hun nieuwe onderkomen. Gelukkig… al het vertrouwde speelgoed is er nog en alles ziet er nog hetzelfde uit als voor de zomervakantie. Toen hebben de peuters namelijk geholpen met de spullen te verhuizen en hebben ze zelfs een ochtend gespeeld in het nieuwe lokaal. Er zijn in de zomervakantie wat laatste klusjes afgemaakt en nu ziet alles er tip top uit.

De peuters genieten, ook van het feit dat ze hier hun grote broer of zus tegenkomen. Gezellig zo, met de scholen dichtbij.

Samen met de scholen in een gebouw geeft kansen tot samenwerking. In de oude situatie speelden de peuters al regelmatig bij de kleuters van beide scholen, maar nu kan deze samenwerking uitgebreid worden. Doel van de samenwerking is de overgang naar de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor meer informatie over de Buurtkabouters (peuteropvang en peuterspeelzaal) www.koppelepe.nl of neem contact op met de afdeling Planning van Koppel, 0578 676767 of planning@koppelepe.nl.

1e_dag_buurtkabouters_mfc_kleurrijk

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet