Speciaal voor jongeren – Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi 2016

Speciaal voor jongeren – Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi 2016

Vrijdag 30 december wordt het Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi 2016 gehouden in Epe. Deze dag kunnen jongeren van 12 tot 23 jaar het tegen elkaar opnemen in verschillende categorieën. Aanmelden kan tot en met 18 december.

Afgelopen jaren was het Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi altijd een groot succes. Veel jongens en meiden hebben inmiddels al laten zien wat ze waard waren op het zaalvoetbalveld. Jaarlijks komen er talloze mooie acties, reddingen en doelpunten voorbij. Het toernooi mag dan ook met recht een succes genoemd worden. Het draait hierbij om een gezellige, sportieve dag met leeftijdsgenoten.

Organisatie

Ook dit jaar ligt de organisatie weer in handen van het team van Heel Epe Beweegt en de jongerenwerkers van Koppel. Samen dragen zij er zorg voor dat de dag vlekkeloos verloopt. Met het Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi wil Koppel jongeren een sportieve vrijetijdsbesteding bieden tijdens de periode tussen kerst en de jaarwisseling.

Programma oudejaars zaalvoetbaltoernooi 2016

Het toernooi wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën. Van 9.00 tot 12.30 uur is het de beurt aan de 12- tot 15-jarigen. Van 12.30 tot 16.00 uur nemen de 16- tot 23-jarigen het tegen elkaar op. Teams die meedoen, moeten zich ruim een kwartier voor aanvang melden bij de organisatie.

Vrijdag 30 december wordt het Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi 2016 van Koppel georganiseerd in Epe voor jongeren van 12 - 23 jaar. Meld je aan!

Mee doen?

Ben jij tussen de 12 en 15 of 16 en 23 jaar en houd jij van zaalvoetballen? Dan is dit zaalvoetbaltoernooi iets voor jou. Stel je eigen team van minimaal 7 personen samen. Inmiddels hebben zich al 10 teams aangemeld. De verwachting is dan ook dat het toernooi het volledige deelnemersveld van 16 teams zal halen.

Meld je aan voor het Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi door een mail te sturen naar t.beekman@koppelepe.nl.

Over Heel Epe Beweegt

Het team van Heel Epe Beweegt van Koppel organiseert activiteiten die erop gericht zijn om kinderen, jongeren en senioren meer te laten bewegen en kennis te laten maken met verschillende sportactiviteiten en sportverenigingen die de gemeente rijk is.

Over Jongerenwerk

Het jongerenwerk dat Koppel uitvoert, is zeer breed. Zo houdt Koppel zich bezig met locatiegebonden en wijkgericht jongerenwerk. Met hulp van vrijwilligers en stagiairs zijn medewerkers van Koppel continu in contact met diverse groepen jongeren. Dat zijn vaak letterlijke ontmoetingen, maar jongerenwerk vindt bijvoorbeeld ook via social media plaats.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet