Sportcafé 2016 gemeente Epe: inkomsten genereren en kosten besparen

Sportcafé 2016 gemeente Epe: inkomsten genereren en kosten besparen

Op woensdag 26 oktober 2016 vindt het tweede sportcafé van dit jaar plaats. Van 19:30- 22:00 uur zijn alle sportclubs te gast bij SV Vaassen aan de Woestijnweg 67 in Vaassen.

Tijdens dit sportcafé zullen verschillende gastsprekers ingaan op hoe je als vereniging inkomsten kunt genereren of kosten kunt besparen.

Programma

Zoals gebruikelijk is tijdens het sportcafé wordt eerst kennis gemaakt met de vereniging waar men te gast is: SV Vaassen. Aansluitend zal Aart Knuivers (SO! Sport) toelichting geven hoe uw sportvereniging inkomsten kan genereren zonder dat uw club geld of tijd hoeft te investeren.

Na de pauze brengt Lucas Hullegie verschillende manieren van kosten besparing onder de aandacht voor zowel binnen- als buitensportverengingen. Welke mogelijkheden zijn er en welke stappen moet een vereniging hier voor nemen? Tot slot bespreekt Wethouder Robert Scholten de mogelijkheden van de duurzaamheidslening in de gemeente Epe.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het sportcafé door een mail te sturen naar s.groen@koppelepe.nl met hierin de naam van de vereniging en de personen die komen.

Sportcafé 2016 gemeente Epe

Het sportcafé is bedoeld voor (bestuurders van) alle sportverenigingen en sportaanbieders in de gemeente Epe. Daarbij staat het andere geïnteresseerden vrij om aan te sluiten. Doel van het sportcafé is om elkaar als sportverenigingen en sportaanbieders in de gemeente Epe beter te leren kennen, actuele thema’s te bespreken, verbinding en samenwerking te zoeken en te profiteren van elkaars kennis. Kortom: rijker worden. Ditmaal organiseert het team van HeelEpeBeweegt de avond in samenwerking met SV Vaassen.

foto: Sportcafé maart 2016.  Lees hier het verslag van die avond.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet