Sport- en vrijwilligersprijzen uitgereikt

Sport- en vrijwilligersprijzen uitgereikt

Gisteravond was de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Epe. Hier werden de Sportprijs, Heel Epe Beweegt prijs en Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Jan Tellegen is Vrijwilliger van het jaar 2022, van harte gefeliciteerd! De gehele top drie was hierbij aanwezig: Thea Doleweerd, Joop Brummel en Jan Tellegen. Wethouder Lia de Waard heeft, als voorzitter van de jury, de winnaar bekend gemaakt en de prijs uitgereikt. Gedurende het jaar zijn er 8 vrijwilligers genomineerd voor deze prijs, meer informatie en interviews met alle genomineerden vind je via www.epedoet.nl

Naast de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2022 werden ook de Sportprijs 2022 en de Heel Epe Beweegt-prijs 2022 uitgereikt. Dit zijn de prijzen voor sportieve sportprestaties en maatschappelijke sportinitiatieven of mensen die daaraan een bijzondere bijdrage leveren. De prijzen werden uitgereikt door wethouder sport Maarten Heere.

De top 3 van de genomineerden voor de Sportprijs 2022 waren Sophie van Norel, Amber Voolstra en het 1e elftal van SV Epe. Sophie van Norel werd 1e bij de Sportprijs 2022!

De genomineerden voor de Heel Epe Beweegt-prijs 2022 waren het Rolstoelhandbalteam van Handbal CVO Vaassen, Cathrien Hesselink van Framerunning en Sport-Beweeg Ontmoetingsfaciliteit van Klaas Dijkstra (stuurgroep i.s.m. Basketball All Stars Epe en wijkvereniging Epe-Noord). Het Rolstoelhandbalteam van CVO won de Heel Epe Beweegt prijs 2022!

Allen van harte gefeliciteerd!

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet