Straatvoetbaltoernooi voor jongeren op 22 juli in Vaassen.

Straatvoetbaltoernooi voor jongeren op 22 juli in Vaassen.

De laatste periode van het schooljaar is ingegaan. Nog even en alle scholieren genieten van een welverdiende vakantie. Hoe leuk is het om samen met vrienden en/of vriendinnen de eerste vakantieweek te beginnen met een straatvoetbaltoernooi?

De buurtsportcoaches van Koppel-Swoe (Heel Epe Beweegt) organiseren de 2e editie van het Straatvoetbaltoernooi voor jongeren dat op maandag 22 juli gaat plaatsvinden. Het toernooi is speciaal voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar in de gemeente Epe. Het toernooi spelen we op de straatstenen van het Marktplein in Vaassen.

De wedstrijden worden gespeeld in twee leeftijdscategorieën: 10 tot 15 jaar en 15 tot 19 jaar. Alle wedstrijden zijn 4 tegen 4, zonder keeper. Elk team bestaat minimaal uit 5 spelers, zodat je minstens 1 wissel hebt. Wil je meedoen met een team, geef je dan snel op. Er is maar plek voor 8 teams per categorie  en VOL=VOL!

Opgeven straatvoetbaltoernooi

Geef je op via buurtsportcoach Tom Beekman, t.beekman@koppelswoe.nl. Vermeld hierbij per team: teamnaam, de namen + leeftijden spelers en de aanvoerder (+ telefoonnummer, email en woonadres). Opgeven voor het straatvoetbaltoernooi kan tot 8 juli 2019!

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet