`t Muizenholletje naar het Cannenburgherbos

`t Muizenholletje naar het Cannenburgherbos

Samen met mama´s, opa en de pedagogisch medewerkers hebben de peuters van ´t Muizenholletje lekker gewandeld door het “Herfstbos” van kasteel “De Cannenburgh” in Vaassen.

In het bos kun je goed zien hoe mooi de blaadjes verkleuren en van de bomen waaien! En in die bulten met bladeren kun je fijn heen en weer stappen. We hebben veel paddenstoelen gezien, maar nergens waren de kabouters thuis…

In het kasteel hebben we wat gedronken, een lekker koekje gegeten en liedjes over de herfst gezongen. Ook hebben we de “kleren” van een ridder bekeken, die zagen er heel spannend uit! We hebben nog een appeltje van de boom uit de boomgaard gekregen en al smikkelend zijn we terug gereden naar ’t Muizenholletje.

Daar in de speelzaal hebben we de gevonden eikels, kastanjes en bladeren bekeken en op onze herfsttafel gelegd. Hier kunnen we na de herfstvakantie leuk mee spelen en over napraten!

Wilt u meer informatie over ’t Muizenholletje in Emst (peuterspeelzaal en peuteropvang)? Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel, 0578 676767 of planning@koppelepe.nl.

herfst_wandeling_muizenholletje

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet