Terugblik: Kerst koffieochtend op 25 december in steunpunt Bloemfontein

Terugblik: Kerst koffieochtend op 25 december in steunpunt Bloemfontein

10 januari 2020

Vaassen – Op eerste kerstdag werd er door vrijwilligers en medewerkers van Koppel-Swoe een koffieochtend georganiseerd voor wijkbewoners in steunpunt Bloemfontein die graag samen met anderen, een gedeelte van, Kerst samen wilden vieren. Het was een erg gezellige ochtend.

Het steunpunt was in kerstsfeer ingericht en er was gelegenheid voor ontmoeting en gezellig samen zijn. Er werd een prachtig, zelfgemaakt, kerstverhaal verteld door Inecka Stuve waar iedereen van genoot. De sjoelbak stond klaar en daar werd door een aantal bezoekers goed gebruik van gemaakt. De ochtend werd afgesloten met soep en broodjes. Mede dankzij de hulp van vrijwilligers was het een geslaagde kerstbijeenkomst.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

Repair Café in Kulturhus Oene

2 oktober 2019
Medewerkers van het Repair Café staan zaterdag 12 oktober  van 9:30 tot 12:00 uur weer klaar om reparaties aan elektrische en elektronische apparatuur, tuingereedschap, speelgoed...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet