Update: Help onze zorg in de gemeente Epe!

Update: Help onze zorg in de gemeente Epe!

Op 20 maart publiceerden we een bericht met daarin het verzoek om beschermingsmiddelen in te leveren. Daarop is massaal gereageerd, waarvoor dank! Afgelopen week is er opnieuw minder ingeleverd op de verschillende punten. We hebben daarom in overleg met onze samenwerkingspartner besloten om de inzameling iets aan te passen. Alle ingeleverde materialen worden door de zorgorganisaties onderling verdeeld.

<< download de nieuwe flyer als PDF >>

Behoefte aan volgende materialen:

De zorgorganisaties vragen met name om:

  • Schorten: een schort met lange mouw met PE-coating, halterschort met PEcoating
  • Maskers: een FFP1 en FFP 2 masker mét CE keurmerk, Chirurgische, platte mondmaskers geven NIET voldoende bescherming.
  • Handschoenen: plastic handschoenen

Op dit moment zijn er voldoende spatbrillen, zoals vuurwerkbrillen/afsluitbare brillen.

Centraal inzamelpunt

Bij ons kindercentrum Kierewam, Kerkenveld 10-12 in Epe plaatsen we elke dag (tussen 09.00-17.00 uur) een tas waarin we spullen verzamelen. We willen je vriendelijk verzoeken om niet de locatie naar binnen te gaan en voldoende afstand van elkaar te houden.

Is vervoer naar Epe lastig dan zijn wij uiteraard bereid om spullen op te halen in de gemeente Epe (Oene, Emst, Vaassen, Epe). Neem dan contact op met ons secretariaat via 0578-67 67 67, zodat we een afspraak kunnen plannen.

We hebben in overleg met onze samenwerkingspartner besloten om de inzameling van de spullen voor de zorg in de gemeente Epe iets aan te passen. Lees meer.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet