[INGEVULD] Vacature sociaal werker Eenzaamheid 

[INGEVULD] Vacature sociaal werker Eenzaamheid 

[INGEVULD] In verband met de uitbreiding van onze werkzaamheden ten aanzien van het aandachtsgebied eenzaamheid zoeken wij een sociaal werker eenzaamheid voor 20 uur per week, gedurende een periode van 6 maanden. De aankomende periode willen we een extra impuls geven aan dit thema samen met onze partners en de gemeente Epe door eenzaamheid beter te signaleren en bespreekbaar te maken en extra activiteiten te organiseren. Je werkt nauw samen met de gebiedsregisseur die dit thema onder haar hoede heeft.

bekijk ook onze andere vacatures

SOCIAAL WERKER MET AANDACHTSGEBIED EENZAAMHEID(20 uur p/w)

Je bent als sociaal werker onderdeel van Koppel-Swoe: de organisatie voor Welzijn en Kinderopvang in de gemeente Epe. Wij houden ons bezig met opvoeden, opgroeien, welzijn en verbinden. We maken meedoen, van jong tot oud, mogelijk en gaan daarbij uit van de eigen kracht en talenten van mensen. Koppel-Swoe is present in de wijken en buurten, werkt samen met vele partners en richt zich op preventie.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Eenzaamheid signaleren en bespreekbaar maken door inwoners en samenwerkingspartners proactief op te zoeken in de buurten van Epe. Je doel is om signalen op te halen en om te zetten in concrete acties. Dit doe je in samenwerking met de gebiedsregisseurs en inzet van vrijwilligers en/of stagiaires, waarbij je gebruik maakt van de bestaande diensten van Koppel-Swoe (bijvoorbeeld: Maatjes, Welzijn op Recept en Buurtpunten) én die van onze samenwerkingspartners.
 • Inwoners ondersteunen en samen behoeftegericht kijken naar mogelijkheden.
  • Eigen netwerk van de inwoner versterken;
  • Op locatie (o.a. Buurtpunten) mensen met elkaar verbinden op basis van interesse. Zowel één op één contacten als groepsgewijs in (nieuw op te zetten) activiteiten.
 • Vrijwilligers werven en inzetten op de activiteiten voor (eenzame) inwoners, zoals: inloopmomenten, huiskamers, laagdrempelige ontmoeting binnen de Buurtpunten.
 • Netwerk uitbreiden en activeren ten aanzien van samenwerking, signalering en toeleiding naar de verschillende organisaties in een wijk.

Persoonlijk profiel

Een open, initiatiefrijke, verbindende en enthousiaste collega die voldoet aan o.a. de volgende eisen:

 • Denkende doener: je bent praktisch ingesteld en handelt doordacht en welbewust;
 • Mensgericht: je maakt makkelijk contact en hebt inlevingsvermogen;
 • Je bent in staat om het eigen werk goed te organiseren: je houdt overzicht, weet prioriteiten te stellen en kunt hoofd-/bijzaken uit elkaar halen;
 • Je voelt aan wanneer je een activerende, stimulerende rol moet spelen en wanneer je zaken aan inwoners kunt overlaten/overdragen;
 • Je kunt omgaan met verschillende mensen met uiteenlopende karakters, culturen/organisaties en inzet van social media;
 • Bij voorkeur een relevante HBO opleiding en/of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

 Wij bieden

 • Een afwisselende functie voor20 uur per week in een organisatie die maatschappelijk betrokken en volop in beweging is;
 • Werktijden in overleg;
 • Salariëringconform de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening;
 • Verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening, een loopbaanbudget en een individueel keuzebudget;
 • Een combinatie met andere vacatures binnen Koppel-Swoe behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Herken je jezelf in het persoonlijk profiel en ben je enthousiast om bovengenoemde functie te vervullen, dan nodigen we je uit om vóór 7 juli 2021 jouw motivatiebrief inclusief C.V. naar Koppel-Swoe te sturen via personeelsadministratie@koppelswoe.nl onder vermelding van Vacature Sociaal werker Eenzaamheid. Op 12 juli 2021 voeren wij gesprekken.

Meer informatie

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure is op te vragen bij Niki Binnendijk, telefonisch bereikbaar via het centrale nummer van Koppel-Swoe: 0578 676767 of via e-mail: n.binnendijk@koppelswoe.nl.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.koppelswoe.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet