Vakantieafsluiting peuters Koppel bij Ezelboerderij

Vakantieafsluiting peuters Koppel bij Ezelboerderij

De zomervakantie zit er op en de peuterspeelzalen van Koppel zijn weer begonnen.

De peuters die gebruik maken van de Vakantie Opvang bij Koppel hebben de afgelopen 6 weken samen gespeeld op de locatie van peuterspeelzaal Bikkels in Epe. Al die weken zijn er avontuurlijke activiteiten en diverse uitjes georganiseerd. Om de vakantie samen af te sluiten gingen alle peuters die de tijdens de zomervakantie bij de Vakantie Opvang hebben gespeeld, de laatste ochtend naar de Ezelboerderij. Daar zijn de dieren bewonderd en geaaid. De konijntjes zijn zelfs gevoerd en natuurlijk werd er heerlijk gespeeld in de speeltuin met als favoriet de tokkelbaan en skelters.

De gezamenlijke broodmaaltijd was dit keer extra gezellig omdat alle kinderen er waren. En bij het ophalen was het helemaal feest, want elke peuter kreeg een cadeautje mee naar huis! In de herfstvakantie zullen de kinderen elkaar weer zien en is er weer een leuke vakantieprogramma voor de peuters.

Wilt u meer informatie over (vakantie/peuter)opvang van Koppel? Neem dan een kijkje op onze website, www.koppelepe.nl of contact opnemen met de afdeling Planning, planning@koppelepe.nl of 0578 676767.

afsluiting_peutervakantieopvang

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet