Vriendjes op de BSO van Koppel.

Vriendjes op de BSO van Koppel.

Op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Koppel kunnen kinderen na school lekker samen met hun vrienden verder spelen, lol maken, buiten spelen, knutselen, bakken, gamen op de Wii of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Ook kunnen kinderen na een drukke dag op de basisschool even rustig aan tafel hun verhaal kwijt aan een van de pedagogisch medewerkers. Er is van alles mogelijk.

Kinderen hebben echt inspraak. Kinderen serieus nemen vindt Koppel belangrijk. Daarom beslissen de kinderen mee over de activiteiten, het speelgoed en hoe de ruimte ingericht wordt. En de kinderen hebben aangegeven het leuk te vinden als ze hun vriendje of vriendinnetje mee mogen nemen. Dat kan!

Tijdens de zomervakantie hebben al vriendjes meegespeeld op de BSO. Om het nog eens goed onder de aandacht te brengen dat dit mag is september de maand van de vriendjes. Na school of in vakanties kunnen de BSO kinderen hun vrienden uitnodigen om te komen spelen op de BSO. Dit kan in overleg met de pedagogisch medewerker van de betreffende locatie.

Voor meer informatie over de BSO van Koppel zie website www.koppelepe.nl.

vakantiebso_koppel_liggend

 vakantiebso_koppel

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet