Vrijwillige meidenwerkers gezocht

Vrijwillige meidenwerkers gezocht

Koppel signaleert dat sommige (kwetsbare) meisjes tussen de 12 en 24 al jong in aanraking komen met allerlei (negatieve) invloeden. Daardoor kunnen ze verkeerde keuzes maken met betrekking tot school, (geen) werk, relaties, etc. Sommigen meisjes missen een (positief) rolmodel in hun leven, zowel thuis als in hun sociale netwerk.

In samenwerking met andere organisaties is er dit jaar gewerkt aan het opstarten van meidengroepen speciaal voor meiden die moeite hebben om contact te leggen met leeftijdsgenoten.

Koppel zoekt vrijwillige meidenwerkers die wekelijks in een vertrouwelijke sfeer en omgeving een groep wil begeleiden. Een avond meidengroep begeleiden duurt ongeveer 1,5 uur en er zit ook nog wat tijd in de voorbereiding. Ken jij of ben je iemand die een steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van jonge meisjes en hen wekelijks wil begeleiden in een vertrouwde omgeving? In januari/februari zal er een training worden georganiseerd voor alle (nieuwe) meidenwerkers. Wil je je opgeven als meidenwerker en aan deze training deelnemen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lianne Houtman via l.houtman@koppelepe.nl

Foto: Eper fotograaf Martin Hogeboom.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet