Vrijwilligersraad Koppel-Swoe een feit

Vrijwilligersraad Koppel-Swoe een feit

Met ingang van 25 september 2018 is de Vrijwilligersraad van Koppel-Swoe een feit. Per 1 januari 2018 zijn de organisaties SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe en Koppel gefuseerd. De nieuwe organisatie Koppel-Swoe heeft daarmee over de driehonderd vrijwilligers in haar organisatie aan het werk.

Koppel-Swoe wil voldoende waarde hechten aan de advisering van en inspraak door vrijwilligers en stelt daarom een Vrijwilligersraad in. In de vrijwilligersraad wil Koppel-Swoe een brede vertegenwoordiging van de vrijwilligers om een zo breed mogelijk advies of aandachtspunten te kunnen geven op (vrijwilligers)beleid en op komende ontwikkelingen in relatie tot vrijwilligerswerk bij Koppel-Swoe.

Vrijwilligersraad Koppel-Swoe

Uit de organisatie hebben zich elf personen aangemeld om zitting te nemen in deze raad. Op 25 september was er een eerste, informele, bijeenkomst om kennis te maken met elkaar en afspraken te maken over bijeenkomsten en agendapunten.

De vrijwilligersraad zal zes keer per jaar bijeenkomen en gevraagd en ongevraagd advies geven over zaken die het vrijwilligerswerk aan gaan.

Op de foto de leden van de Vrijwilligersraad met de coördinator vrijwilligers. Op de foto mist mevrouw Joan Birkhoff.

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet