Wandelactiviteiten voor iedereen tijdens zomervakantie

Wandelactiviteiten voor iedereen tijdens zomervakantie

Koppel-Swoe en Heel Epe Beweegt organiseren tijdens de zomerperiode extra activiteiten voor inwoners van de gemeente Epe. Er zijn wandeltochten voor verschillende doelgroepen, in samenwerking met Wios Epe. Per wandeling zijn er leuke extra’s, zoals sportieve opdrachten en een soort vossenjacht voor kinderen. Ontdek de omgeving en kom gezellig samen in beweging.

Met de verschillende wandelactiviteiten kan tijdens deze zomervakantie de eigen omgeving ontdekt worden. Samen er op uit en leuke dingen beleven en ontdekken.

Op 27 juli, 3, 10 en 17 augustus zijn er door Wios Epe verschillende routes van ieder 6 km uitgezet. Bij iedere wandelactiviteit wordt er met verschillende deelnemers rekening gehouden en er iets extra’s georganiseerd.

Op 27 juli starten we om 14.00 uur met jonge mantelzorgers en basisschoolkinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Tijdens het wandelen zijn er sportieve opdrachten uitgezet.

Op 3 augustus is de route voor de 60+ inwoners van de gemeente Epe uitgezet. De start is om 10.00 uur en aan het einde wordt er voor een kopje koffie gezorgd.

Op 10 augustus kunnen ouders met kinderen tot en met 8 jaar tijdens de route op zoek gaan, een soort vossenjacht. De start is om 10.00 uur.

Op 17 augustus kan iedereen meedoen die graag (nog een keer) wil wandelen.

De viertal wandelactiviteiten starten vanaf het clubgebouw van Wios Epe aan de Lohuizerweg 18 te Epe.

Daarnaast zijn er nog een tweetal wandeltochten in het Kroondomein te Vaassen op donderdag 6 augustus en donderdag 10 september. Om 9.30 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg, men kan over het wildrooster rijden tot de volgende kruising. Rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.

Deelnemers dienen zich van te voren aan te melden, zodat bekend is hoeveel deelnemers mee doen en de 1,5 meter afstand gehandhaafd kan worden.

Iedereen die deze zomervakantie wil gaan wandelen is van harte uitgenodigd om mee te doen! Aanmelden voor de wandelactiviteiten in Epe kan via www.heelepebeweegt.nl en voor de wandelingen in het Kroondomein kun je terecht bij Karien van den Berg, e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet