Warme kamers in de gemeente Epe

Warme kamers in de gemeente Epe

Koud thuis? Kom er warm bij zitten in een Huis van de Buurt van Koppel-Swoe of de locaties van Bibliotheek Noord-Veluwe in de gemeente Epe. Wij gooien namelijk de deuren open voor iedereen die thuis in de kou zit en sluiten aan bij het initiatief ‘Warme kamers‘ van het Leger des Heils.

In onze Huizen van de Buurt kun je tijdens onze openingstijden terecht voor een kopje koffie of thee. Ontmoet anderen, maak een puzzel, lees je boek, speel met je kinderen of sluit aan bij een activiteit. Op alle locaties is wifi. Je bent welkom!

Klik op de locatie hieronder voor de openingstijden. Of kijk in onze online agenda.

Epe:

Vaassen:

 

Warme Kamers is een initiatief van het Leger des Heils. In de gemeente Epe is dit opgepakt door Koppel-Swoe, de Bibliotheek Noord-Veluwe en Gemeente Epe.

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet